HandelsløsningenNy bruker? Glemt passord? Support

Bilde mangler

DT Group blir STARK Group

Pressemelding fra DT Group, 30. juni 2017

DT Group blir STARK Group

1. juli endrer DT Group navn til STARK Group. I dag utgjør STARK den største delen av konsernets omsetning med sine avdelinger i Finland, Norge og Danmark og det er derfor naturlig at vi løfter opp dette navnet som familienavnet vårt. Konsernet vil selvsagt fortsette å ta vare på merkenavnene Beijer Byggmaterial og Neumann Bygg.

CEO i STARK Group, Søren P. Olesen sier:
"Vi er et nordisk selskap og derfor er det fornuftig å ha et nordisk navn. DT er opprinnelig en forkortelse for Dansk Trælast, men i dag er vi et større nordisk selskap med mer enn 18 milliarder DDK i omsetning og mer enn 5.000 ansatte, så det er tid for å skifte. Vi er en familie med sterke nordiske varemerker og navnet bør opplyse om det.

Navnet STARK fungerer på alle de nordiske språkene og STARK er allerede et sterkt og anerkjent merkenavn i Norden. I og med at STARK er et sterkt anerkjent merkenavn i Norden vil vi som den største distributøren og forhandleren av byggematerialer i Norden, kunne bruke styrken i merkenavnet STARK i mye større grad."

Søren P. Olesen forklarer at det var enkelt å velge det nye navnet.

"STARK er et sterkt og unikt ord som fungerer på alle språk. Det er unikt fordi det uttales på samme måte i hele Norden og har den samme betydningen. Det er sterkt fordi det er et ord som dekker hvordan vi ser på våre kunder og oss selv: sterke, dyktige og profesjonelle."

 

PRESSEKONTAKT FOR STARK GROUP:
Ta kontakt med STARK Groups pressetelefon på 45 27 79 98 73 for mer informasjon, bilder og intervjuer.

 

FAKTA OM STARK GROUP

STARK Group trer inn i en ny æra med et klart fokus på å tilby profesjonelle håndverkere enda bedre service og ekspertise. Navneendringer har tidligere markert større endringer i selskapets 121 år lange historie.

Navneendringer utgjør faktisk en viktig del av STARK Groups fortid. Allerede 22 år etter starten i Aarhus i 1896 endret vi navnet på selskapet første gang. I 1977 ble navnet endret i forbindelse med en fusjon av tre selskaper og i 1996 endret vi navnet til Danske Trælast A/S. Ti år senere, i 2006, ble navnet endret til det mer internasjonale navnet DT Group.

STARK Group er den største forhandleren og distributøren av byggematerialer i Norden med avdelinger i Danmark, Grønnland, Norge, Sverige og Finland. STARK Group tilbyr en rekke tjenester til entreprenører og profesjonelle håndverkere. STARK Group eier STARK i Danmark og Finland, Neumann Bygg i Norge og Beijer Byggmaterial i Sverige. I fjor var inntektene 18,4 milliarder danske kroner og resultatet for renter og skatt var 530 millioner danske kroner.